Mr. F.J. Van Eeckhoutte (Filip), Juridisch Adviseur

Intellectuele eigendomsrechten / ICT / internet

E-mail: info@ariensadvocaten.nl

Na behaald diploma aan het Instituut voor Journalisten te Brussel, studeerde Filip rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden waar hij in 1992 afstudeerde. Tijdens de studiejaren was hij (eind)redacteur van het faculteitsblad en het Leiden Journal of International Law. Hij is internationaal privaatrechtelijk afgestudeerd op het thema van Europese wet- en regelgeving die aan de ontwikkeling van het intellectueel eigendomsrecht hebben bijgedragen.

Filip is 25 jaar advocaat geweest (tot 2019). Hij verwierf veel deskundigheid op het gebied van intellectuele eigendomsrechten en ICT/internet. Hij publiceerde talrijke annotaties en artikelen over ondernemingsrecht, intellectueel eigendom en ICT/internetrecht en gaf dienaangaande een serie gastcolleges aan de Universiteit van Utrecht en seminars bij de Kamer van Koophandel.

Filip kan bogen op jarenlange ervaring en ontplooiing tot rechtskundig adviseur, onderhandelaar en bemiddelaar op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en IT/internetrecht.

Filip maakt geen deel uit van het kantoor Ariëns Advocaten Amersfoort, maar heeft daarmee slechts een samenwerkingsverband.

 

CONTACTGEGEVENS

Ariëns Advocaten Amersfoort
E info@ariensadvocaten.nl
T (033) 463 77 27
F (033) 461 51 40

Adres
Stadsring 75
3811 HN Amersfoort

Plattegrond >>